Всички оферти едно място!Всички оферти едно място!

0
покажи/скрии
Търсене Скрии
Търси... Търси
Град Скрии
Категории Скрии
Цена Скрии
0 лв лв
Намаление Скрии
0 % 0 %
Сайт Скрии
Други Скрии


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА Ofi.bg

 

Ofi.bg е търговска марка на "Идизайн" ООД (ЕИК 131353177), със седалище и адрес на управление гр. София, ул.”Борис Новоселски” №14. 

 

Ofi.bg е услуга, обединяваща офертите на всички сайтове за групово пазаруване. Ofi.bg не продава ваучери, оферти и услуги от свое име.

 

 

Ofi.bg съдържа само информация, създадена от рекламодатели, партньори и други трети страни. Ние не гарантираме точността на тази информация, като не изключваме възможността, материалите на нашия сайт да съдържат технически и печатни грешки, както и други неточности.
Всички линкове към външни интернет сайтове се предлагат под формата на съдържание на Ofi.bg с цел улесняване на потребителите. Листването на външен сайт не ангажира Ofi.bg с подкрепа за качествата на предлаганите от него стоки или услуги. Ofi.bg не се ангажира с достъпността и работата на сайта, нито с качеството на достъп или работата на трети сайтове.

 

 

Вашите взаимоотношения с рекламодатели или доставчици на услуги, достъпни на или чрез Ofi.bg, в това число заплащане и доставка на стоки и услуги, както и всякакви други условия или гаранции са единствено предмет на Вашите отношения с тези рекламодатели или доставчици на услуги.

добави в Любими